17-годишна ученичка се застъпи за женения си учител, с когото

...
17-годишна ученичка се застъпи за женения си учител, с когото
Коментари Харесай

Непълнолетна защити женения си учител, с когото прави доброволно секс в продължение цяла година

17-годишна ученичка се застъпи за женения си преподавател, с който имала интимна връзка. Момичето сподели, че мъжът не я е принуждавал да вършат секс принудително, а романтиката сред тях била по взаимно единодушие. Тя също по този начин изиска да се отстрани заповедта, която не разрешава на Тайлър Милуърд да я вижда, оповестява " Ню Йорк Таймс ".

" Той в никакъв случай не ме е заплашвал или обиждал. Никога не ме е молил да неистина и не ме е насилвал да върша нещо срещу волята си. Искам да се свържа с него ", споделя момичето.

 Фото © Calhoun County

29-годишният Тайлър работил като преподавател по естествени науки в приблизително учебно заведение в Мичиган, само че, незабавно щом абсурдът избухна, той незабавно бил уволнен. Полицията арестувала мъжа, когато бил в жилището на момичето, с което правил секс, откогато тя била на 16-годишна възраст.

 Фото ©Facebook/ Тайлер — второй слева

Това не е първият път, когато учителят си има работа с полицията. Той трябвало да бъде заведен под съд по обвинявания в домашно принуждение след скандал с жена си през април тази година. Сега той е изправен пред 20 години затвор.

Адвокатът на Тайлър твърди, че клиентът му е преосмислил всичко и към този момент не съставлява опасност. " Клиентът ми е почитан жител, който желае да продължи напред ", съобщи юристът.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР