17-годишна пловдивчанка е била наръгана с нож от мъжа, който

...
17-годишна пловдивчанка е била наръгана с нож от мъжа, който
Коментари Харесай

Самоубиецът от Столипиново наръгал няколко пъти 17-годишната си любовница

17-годишна пловдивчанка е била наръгана с нож от мъжа, който скочи през балкона в пловдивския квартал " Столипиново " нощес. 33-годишният мъж извадил нож против момичето, откакто сред двамата избухнал скандал, написа " Трафикнюз ".

Тийнейджърката живеела в Център за настаняване от фамилен вид. Двамата имали връзка от няколко години и имали бебе на годинка.

Снощи мъжът отишъл при нея. Двамата се скарали, той извадил нож и я наръгал в региона на корема. След това избягал от местопроизшествието и отишъл в дома на родителите си на улица " Сокол ".

По-късно същата вечер се хвърлил от осмия етаж и умрял на място.

Очевидци описват, че преди този момент мъжът е използвал бонзай. Дълго време е живеел в родопския интернат. Често се карал с татко си.

По непотвърдена информация, тийнейджърката е с пет прободни рани в региона на гърдите, корема и ухото. Тя е била призната в УМБАЛ " Св. Георги " с заплаха за живота късно нощес. Била осъществена интервенция на корема. В момента положението ѝ е устойчиво.

„ За благополучие, момичето е без заплаха за живота. Има няколко прободни рани, най-сериозната от тях е в региона на стомаха, само че положението ѝ е устойчиво. Детето ѝ също е добре”, заяви зам.-кметът заместник-кметът по обществени действия Анести Тимчев.

„ Охраната в Центъра е работила стремително. Успели са да го обезвреждат и да предпазят останалите деца, настанени там”, изясни Тимчев.

Тази заран той е изискал незабавен отчет от Общинска защита. Заедно със зам.-кмета по Обществен ред Йордан Ставрев и с шефа на Шесто районно полицейско ръководство Николай Кирков са разбори случилото се. Удвоили са защитата на Центъра. Засилено полицейско наличие има и в Столипиново.

„ В Центъра са настанени 28 деца. Има 12 психолози, които към този момент са почнали самостоятелно работа с всяко от тях. Случилото се е извънредно неприятно”, сподели зам.-кметът по обществени действия.

За случая е известена прокуратурата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР