17-годишен младеж е откраднал близо 12 000 лева от своя

...
17-годишен младеж е откраднал близо 12 000 лева от своя
Коментари Харесай

17-годишен обра леля си

17-годишен юноша е откраднал близо 12 000 лв. от своя вуйна в Септември, оповестиха от ОДМВР - Пазарджик. В полицейското ръководство била подадена тъжба от 44-годишна жена, жителка на Септември.

Жената съобщила, че крадец е направил кражба на спестената от нея сума в размер на близо 12 000 лв.. Тя съхранявала парите в портмоне намиращо се в жилището и. С разплитане на случая се заели локалните криминалисти. Не след дълго вниманието им привлякъл племенникът на дамата, който се оказал 17-годишен младеж от същия град.

В последно време младежът показал разточителен метод на живот. Сдобил се със безценен смарт телефон, плейстейшън, разполагал с немалки парични суми и даже раздавал пари на заем на свои другари. Така след усърдна работа служителите на реда открили, че в действителност създател на кражбата е малолетният юноша.

При осъщественото претършуване в жилището му били разкрили малко над 2000 лв.. Иззети са предмети и движимости добити с парите на дамата. По случая е формирано полицейско произвеждане, което е докладвано на прокуратурата в Пазарджик. Работата по цялостното изясняване на случая продължава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР