17-годишен български гражданин, заподозрян за убийство на 15-годишно момиче в

...
17-годишен български гражданин, заподозрян за убийство на 15-годишно момиче в
Коментари Харесай

Извънредно от Германия: Шокиращ обрат със закланата в парк 15-годишна румънска красавица, убиецът се оказа българин!

17-годишен български жител, обвинен за ликвидиране на 15-годишно момиче в парк в град Фирзен, се съобщи на управляващите. Това заяви представителят на полицията в Мюнхенгладбах Избела Ханен.

Обществеността във Федералната република беше шокирана през вчерашния ден от вестта, че измежду бял ден смъртоносно е била намушкана 15-годишната Юлиана, която е от румънски генезис.

Според първичната версия се смяташе, че причинителят на престъпното действие е турчин.

Полицията стартира следствие на убийството, като посредством медиите търсеше повече информация от очевидци. Българинът, дружно с адвокатката си, през днешния ден непринудено е отишъл в полицията.

Изабела Ханен съобщи още, че хипотетичният причинител живее от дълго време в Германия със фамилията си. Подробностите за аргументите за кървавото действие още се проверяват.

След като е била наръгана е била откарана в болница, само че там е умряла от раните си. Все още не е ясно дали тя е имала двойно поданство Бездомници от парка разказали, че във съдбовния ден тя отишла при тях с думите: „ Умирам, загивам “ на немски и по-късно се строполила на земята. Те повикали полицията.

През последните месеци в Германия няколко девойки станаха жертва на убийства.

Припомняме, че в Ирак беше арестуван 21-годишен мъж, опитал да се укрие от правораздаването на Федералната република, откакто изнасилил и удушил 14-годишно момиче.

Темата за миграцията и политиката за даване на леговище в Германия сега е необятно обсъждана и занимава най-високите етажи на властта в страната.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР