17 години затвор получи Павел, убил по жесток начин съпругата

...
17 години затвор получи Павел, убил по жесток начин съпругата
Коментари Харесай

17 години затвор за Павел, убил жена си Татяна в Слънчев бряг

17 години затвор получи Павел, умъртвил по нечовечен метод брачната половинка си Татяна през май 2020 година в " Слънчев бряг ". Подсъдимият би трябвало да изтърпи наказването при първичен „ непоколебим режим “.

Съдът призна мъжа за отговорен за това, че съзнателно е умъртвил брачната половинка си посредством нанасяне на удари с нож в региона на главата и тялото.

Убийството е осъществено по изключително непосилен метод, показаха от съда.

Според държавното обвиняване убитата се е защитавала, не е нападала подсъдимия. Той е работил съзнателно, ясно осъзнавайки следствията от своите дейности. Подсъдимият не се е опитал да помогне на брачната половинка си, даже е направил опит да напусне местопроизшествието, допълват от съда.

5 години преди закононарушението двамата са живеели дружно. Той е някогашен авиоинженер с американско поданство, тя е украинка, фешън дизайнер. Пандемията ги разделя за четири месеца, седмица след срещата им дамата е открита убита.

Обвиняемият беше открит от органите на реда няколко часа след осъществяване на закононарушението с квалифициран багаж, в който са открити неговите документи, тези на потърпевшата и финансови средства.

Жената е умряла в резултат на прободни рани от нож във врата ѝ. Оръжието беше намерено от полицейските чиновници, а мъжът направи признания.

Присъдата може да бъде обжалвана в 15-дневен период.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР