17 газови пистолета, револвер и 1330 патрона за тях задържаха

...
17 газови пистолета, револвер и 1330 патрона за тях задържаха
Коментари Харесай

Заловиха 17 газови пищова и револвер на Капитан Андреево

17 газови револвера, револвер и 1330 патрона за тях задържаха инспекторите на Капитан Андреево от октомври до 3 декември, оповестиха от Агенция " Митници ".
При един от случаите - на 3-и т.м., са открити газов револвер, револвер и 347 патрона, укрити в барбекю и плодове.
Контрабандната стока е открита при инспекция на микробус с немска регистрация, влизащ в страната ни от прилежащия Граничен контролно-пропусквателен пункт Капъкуле. Турският водач декларирал, че не внася персонални движимости, артикули или валутни полезности за обявление. Колата била селектирана за подробен надзор. В багажника, измежду доста кашони и чанти, имало и използвана скара на плам. При огледа митничарите разкрили зад чекмеджето за пепел, газов револвер с два пълнителя. В различен кашон, цялостен с мандарини, имало револвер, завит в найлонов плик. В дървен сандък намерили и 347 газови патрона.
Само преди месец, при инспекция на лек автомобил с непозната регистрация проверяващите извадиха от багажника газов револвер, военен пълнител и 21 бойни патрони, диаметър 7.65 mm.
Още 15 газови пищова и 962 патрона за тях, укрити в персоналния багаж на пасажери, са открити на Капитан Андреево през последните три месеца при щателни митнически инспекции на влизащи в страната от Турция леки коли.
Контрабандните оръжия и патроните са арестувани. На нарушителите са формирани актове. По случаите са формирани административно наказателни производства./Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР