17 човека са задържани с полицейска заповед в Пловдив и

...
17 човека са задържани с полицейска заповед в Пловдив и
Коментари Харесай

17 арестувани с наркотици в Пловдив и областта при мащабна акция

17 индивида са арестувани с полицейска заповед в Пловдив и региона по време на интервенция за противопоставяне на закононарушенията, свързани с опиати. Сред тях са жена, непрекъснато пребиваващ чужденец и две момчета на 18 и 19 години, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Акцията се организира от 20 юли в цялата страна по предписание на основния секретар и под наблюдаване на прокуратурата. До през вчерашния ден чиновниците в Пловдивската регионална дирекция са иззели близо 30 кг марихуана и 50 грама кокаин, по към 9 грама амфетамин и синтетичен канабиноид, както и известни количества хероин и метамфетамин.

Образувани са едно досъдебно и 12 бързи производства. В два от случаите са събрани доказателства, че става дума за нелегално разпространяване на високорискови субстанции и материалите са импортирани в Окръжната прокуратура. Някои от 17-те причинители са с криминалистични регистрации и осъждани. С прокурорски постановления на двама от тях е повдигнато обвиняване и карцерът им продължен до 72 часа.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР