16 училища от Враца взеха участие в изложбата „Нашето великденско

...
16 училища от Враца взеха участие в изложбата „Нашето великденско
Коментари Харесай

16 училища от Враца участваха в изложбата „Нашето великденско яйце“

16 учебни заведения от Враца взеха присъединяване в изложбата „ Нашето великденско яйце “. Яйцата са към този момент на пл. „ Христо Ботев “ и радват всички жители и посетители на града. Идеята на уредниците от Община Враца бе всяко от образователните заведения да декорира и украси по едно огромно яйце и по този метод да покаже своята специфичност.
Началото Великденските празници във Враца стартира с фолклорно надпяване в Етнографско възрожденския комплекс. В програмата участваха отбор „ Вратица “, групите за изворен фолклор „ Веселинче “ към Младежкия дом и „ Ботунски славеи “ от Криводол.
Училищата „ Отец Паисий “ и „ Козма Тричков “, читалището в Челопек и певческа група „ Пъстренец-джуниър “-Монтана също изпратиха свои надарени артисти. В надпяването най-малкият участник бе на 6 години. По време на песните младежи от Ученическия общински съвет боядисаха пъстри великденски яйца.
Празникът продължи на централния площад във Враца, където за най-малките младежката организация на Ротари клуб-Интеракт бяха приготвили великденска изненада. Всеки от малчуганите можеше да се забавлява, да си боядиса яйце и да си тръгне с артрисунка рисунка върху лицето.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР