16-ти рожден ден с фойерверки посреща детето — чудо на

...
16-ти рожден ден с фойерверки посреща детето — чудо на
Коментари Харесай

Крисия със заря за ЧРД

16-ти рожден ден с фойерверки посреща детето — знамение на българската музика Крисия. Чаровницата, която изгря в шоуто на Слави Трифонов към този момент е пораснала млада дама, видя HotArena.

Личния си празник тя означи още в неделя, като получи специфичен подарък – заря. Фойерверки озариха небето над Разград, където певицата е в компанията на родителите си и сестрите си.

За програмата е платено солидно, само че бащата на Крисия има опция да сервира подобен подарък на щерка си. Семейството посрещна празника в стеснен кръг, защото за празненства е още рано, а на нощни заведения Крисия не върви, защото е малолетна, написа „ България през днешния ден ”.

Традиционно, тийнейджърката е засипвана с предложения за участия на 1 юни, само че родителите й отхвърлят, защото желаят щерка им да се наслаждения пълноценно на детските си години. Самата Крисия също избира да почива през първия ден на юни, вместо да кръстосва страната за участия.

През годините откривателят й Слави Трифонов постоянно й изпращаше дарове, макар че не е участвал на рождените й дни. Мистерия е дали и тази година ще я уважи, защото връзките им много време бяха смразени, откакто тя бе освободена от шоуто преди години.

Интересна детайлност е, че от този февруари Крисия към този момент не е част от класовете на Националното музикално учебно заведение „ Любомир Пипков ”. Тя постъпи там преди няколко години, само че неотдавна се е преместила в друго образователно заведение, което обаче не е известно.

Крисия продължава да учи поп и джаз пеене и в него. „ Това е стилът, който одобрявам и който съм учила до момента. Беше натурален избор. Имам предпочитание да изучавам и китара ”, изясни тогава певицата.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР