16 октомври 2018 г., София – УниКредит Булбанк и Алианц

...
16 октомври 2018 г., София – УниКредит Булбанк и Алианц
Коментари Харесай

УниКредит Булбанк и Алианц подписват споразумение за партньорство в България

16 октомври 2018 година, София – УниКредит Булбанк и Алианц България дават формален старт на партньорството си, съгласно което банката ще предлага извънредно продуктите на застрахователната компания в региона на животозастраховането и общото обезпечаване. Договорът сред двете водещи в своите браншове компании ще донесе голям брой изгоди за клиентите им.
От началото на октомври, във филиалите на УниКредит Булбанк клиентите могат да намерят необятна гама от застрахователни артикули на Алианц, които им обезпечават застрахователна отбрана на живота и имуществото. Подписването на съглашението за България идва като продължение на решението за партньорство сред УниКредит и Алианц на районно равнище за страните от Централна и Източна Европа. То беше оповестено при започване на юни и сплоти мощния банков франчайз на УниКредит със застрахователната експертиза на Алианц.

„ Това партньорство е неповторима композиция сред две водещи институции от банкирането и застраховането в България. И двете компании имат общи полезности – фокус към клиента и нововъведения и точно по тази причина ще дават най-хубавата отбрана и обслужване на необятната потребителска база " – сподели Александър Проценко, ръководител на Изпълнителния комитет на Алианц България Холдинг.

„ Освен осъществяване на груповия ангажимент, за нас партньорството с Алианц е естествено продължение на метода, по който работим дружно от години. Сигурен съм, че и с формалното сключване на контракта, през днешния ден ще затвърдим сполучливата процедура, която сме открили през годините – дружно да предлагаме на клиентите най-подходящите за тях артикули при преференциални условия " – разяснява при подписването Левон Хампарцумян, основен изпълнителен шеф и ръководител на УС на УниКредит Булбанк.

„ С ангажираното отношение, което виждаме и от страна на УниКредит Булбанк, и от наша страна, съм сигурен, че партньорството ни ще бъде сполучливо и ще докара до възстановяване и на финансовата и на застрахователната просвета на клиентите " – сподели Павлин Петков, основен финансов шеф на Алианц България Холдинг.

„ Когато две водещи компании работят дружно за клиентите, това сигурно носи повече изгоди за тях. Това партньорство ще ни даде опция да обслужваме още по-добре нашите самостоятелни клиенти, както и МСП " – изясни Енрико Минити, основен действен шеф на УниКредит Булбанк и зам.-председател на Управителния съвет на УниКредит Булбанк.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР