16 лунен ден от 19:25 часа на24 септември до 19:53

...
16 лунен ден от 19:25 часа на24 септември до 19:53
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 25 септември 2018 година

16 лунен ден от 19:25 часа на24 септември до 19:53 часа на 25 се

Един от чистите и светли дни, доста спокоен. Основното изискване – непрекъснато да се намирате в естетика и равновесие, без значение, че някой може да ви е обидил или засегнал.

Простете на околните си или сътрудниците за безцеремонното държание, само че никога не ги учете по какъв начин би трябвало да живеят. По-добре да прекарате този ден в усамотение, бъдете тихи и скромни, занимавайте се с домашните си работи.

Много потребно е да вършиме всичко, обвързвано с почистването – измийте пода, избършете прахта, вземете душ.

Служебните упоритости ги забравете – няма да донесат позитивен резултат през днешния ден. Не се предлага животинска храна.

Пълнолуние в Овен в 05:54 часа

Пълнолунието ще ни направи доста енергични, цялостни с мощност и мощ. Много огромна упоритост ще лъха от нас и ще бъдем целенасочени към своите задания и проекти. Ще отстояваме себе си по най-различни способи. Ще желаеме всичко да се случи в този момент и на момента, няма да имаме нужното самообладание. Ще бъдем импулсивни, бързи и малко по-агресивни в някои моменти.

Внимавайте, обаче, с това неспокойствие, тъй като прибързаните ни дейности могат да доведат след себе си всевъзможни провокации. Внимавайте с другите и спазвайте някаква мярка, тъй като през днешния ден пристрастеностите могат да се разпалят. Не влизайте в непотребни разногласия – ще бъдат безсмислени и всичко това може да докара до цялостен неуспех на всичко замислено. Овладейте своите пориви, пристрастености и сила, с цел да не се получи някое експлоадиране в персонален или професионален проект.

Нищо няма да може да ни спре да действаме, със всичко ще се оправим, каквото и да е то.

Сънищата, през това денонощие, ще оказват помощ да свалите вътрешното напрежение и да се избавите от комплексите.

Уязвима е главата и не трябва да се вършат интервенции на главата и лицето. Да не се вадят зъби, да не се подстригва косата, да не се вършат никакви операции на ушите.

Автор: Ивелина Рускова, астролог

[email protected], 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР