16 ЛУНЕН ДЕН ОТ 18:22 ЧАСА НА 23 ОКТОМВРИ ДО

...
16 ЛУНЕН ДЕН ОТ 18:22 ЧАСА НА 23 ОКТОМВРИ ДО
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 24 октомври 2018 година

16 ЛУНЕН ДЕН ОТ 18:22 ЧАСА НА 23 ОКТОМВРИ ДО 18:50 ЧАСА НА 24 ОКТОМВРИ

Един от чистите и светли дни, доста спокоен. Основното изискване – непрекъснато да се намирате в естетика и равновесие, без значение, че някой може да ви е обидил или засегнал. Простете на околните си или сътрудниците за безцеремонното държание, само че никога не ги учете по какъв начин би трябвало да живеят.

По-добре да прекарате този ден в усамотение, бъдете тихи и скромни, занимавайте се с домашните си работи. Много потребно е да вършиме всичко, обвързвано с почистването – измийте пода, избършете прахта, вземете душ. Денят е удобен за подписване на брак, който ще се укрепи от хармонията. Служебните упоритости ги забравете – няма да донесат позитивен резултат през днешния ден.

Сънищата през това денонощие ще оказват помощ да свалите вътрешното напрежение и да се избавите от комплексите.

Луна без курс от 00:00 часа до 17:34 часа

Пълнолуние в 19:46 часа в знака Телец

Пълнолунието ще задейства голяма сила, която би трябвало да откри метод да излезе. Реализирайте се, като работите градивно, само че не прекалявайте с риска. Под въздействието на Пълнолунието може да станем прекомерно настоятелни и по този начин да навредим както на себе си, по този начин и на близките.

Това е по този начин, тъй като те ни се отразяват на прочувственото и психическо положение – несигурно и доста лабилно.

Добре би било, в случай че успеем да направляваме своето държание и своите страсти, да сдържаме някои свои прояви, които ще напират настойчиво в нас.

Тъй като тези събития ще бъдат в знака на Телеца, можем да се възползваме и да планираме някои наши значими дейности, да поставим основите, които ще са ни нужни за по-нататъшните ни каузи.

Това Пълнолуние ще засегне тематиките на любовта и на финансите, може да преживеем обстановки, които ще бъдат много непредвидени и непланирани и всичко това да сътвори напрежения.

Темата за хубостта, комфорта, изкуството, уюта, ще са също на напред във времето, и точно там можем да създадем някои значими крачки!

През днешния ден ще бъдат уязвими гърлото и цялата ендокринна система. Не е целесъобразно да се вършат интервенции на гърлото и шията, както и на хранопровода. През този ден можем да бъде чувствителни към хранителни артикули, и по тази причина, би трябвало да сме деликатни при подбора на храна. Гладуването е противопоказно. Храната да е качествена и в умерено количество. Добро време за зачатие.

С доста Любов:

Ивелина Рускова, астролог

~~~

За Индивидуални Астрологични съвещания:

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР