16 известни българи влязоха в най-известната къща в България. Тази

...
16 известни българи влязоха в най-известната къща в България. Тази
Коментари Харесай

Българският Роналдо, Марги Хранова и още 16 звезди във ВИП Брадър

16 известни българи влязоха в най-известната къща в България. Тази вечер към звездната компания ще се причислят още двама Съквартиранти, а феновете ще проследят развоя на първата загадка задача в Къщата.

 Снимка 311922

Първият, който прекрачи VIP прага бе " Лудият кореспондент " Даниел Петканов, който показа, че не желае да мисли върху провокациите, пред които Big Brother ще го изправи. " Той е непредвидим, може да се чака всичко от него и 200% ще има прецакани " , счита Даниел, само че е подготвен да се забавлява през своя престой в Къщата и да излекува разрушеното си сърце, оповестява nova.bg.

 Снимка 311921

Вторият Съквартирант, който влезе в Къщата, е точно някогашната другарка ан Петканов - манекенката Александра Богданска. " Влизам за да изчистя името си ", показа младата дама и съобщи, че към този момент няма усеща към Даниел, който ѝ е " апатичен ".

 Снимка 311920

Трета прага на Къщата прекрачи поп фолк иконата Сашка Васева. Тя се оказа и единият от Съквартирантите, които Даниел и Александра трябваше да съберат в двойка.

 Снимка 311919

Още една фолк дива - Мария влезе в Къщата. Тя съобщи, че ще се забавлява по този начин, както й се желае.

 Снимка 311918

Петият Съквартирант - дизайнерката М иглена Каканашева - Мегз , също счита, че към този момент е срещнала любовта и няма да я открие във VIP Brother.

 Снимка 311917

Шестият участник в риалитито e известният танцьор Алфредо Торес. Оказа се, че лъчезарният кубинец е и Съквартирантът, който Даниел Петканов и Александра Богданска трябваше да съберат в двойка със Сашка Васева.

 Снимка 311916

Седми влезе Тото от група " СкандаУ ". Известният рап разкри, че се " пали от простотията - като са тъпи хората ".

 Снимка 311915

Съквартирант №8 - диетоложката Енджи Касабие изрично отхвърли да спи с други мъже в една стая. Тя няма да си разреши да флиртува с другите участници, тъй като по думите й ще излезе разведена от Къщата.

 Снимка 311914

Светският публицист Антон Стефанов е деветият участник в най-популярното риалити в България. " Аз ще бъда диктатор за доста от Съквартирантите ", закани се светският хроникьор.

 Снимка 311913

Своят меден месец в Къщата на Big Brother ще изкара носителката на купата " Мис Силикон " Джулиана Гани , която беше изпратена до прага от своя брачен партньор Станимир.

 Снимка 311912

Единадесетият VIP Съквартирант е един от най-желаните ергени в България - предприемачът Цветелин Маринов - Цуни. " Наричали са ме плейбой, само че в действителност съм един естествен мъж. В момента съм ерген. Любовта я очаквам всеки един миг, нека да се появи ", описа младият мъж.

 Снимка 311911

Поредният Съквартирант е началник Борис Петров , който също ще ревизира какво ще му сервира най-любовният сезон на ВИП Брадър. " Имам язвителен език, това е реалност. Не съм светец ", показа известният кулинар.

 Снимка 311909

Българският Роналдо - футболистът Даниел Златков е Съквартирант №13. " Участието във VIP Brother ще е най-трудното ми съревнование досега, тъй като е безусловно ново за мен и е доста друго от футбола. Много бих желал да победя ", показа спортистът.

 Снимка 311910

Известната писателка и певица Ваня Щерева счита да напише своя любовен разказ в Къщата през този сезон. " Заглавието е " Дали е допустима любовта? ", а стилът е хорър ", пошегува се Ваня. " Явно е пристигнало времето да сляза на терена и да забележим ще го вкарам ли тоя гол или няма ", показа поетесата.

 Снимка 311907

Музикантът Дани Милев няма терзания за влизането в Къщата на VIP Brother. " Важното е алкохол да има... Шегувам се ", описа с усмивка композиторът.

 Снимка 311906

Звездата на българската сцена Маргарита Хранова е една от изненадите в Къщата. " Мога да бъда и майката на Къщата, зависи от децата ", счита естрадната легенда. " Не ме тормози това, че ще бъда най-възрастният участник във VIP Brother, това е единствено на години, никога няма да им се дам на младите. Обичам да съм център на внимание, обичам да се дръзвам, описвам доста вицове ", разкри Маргарита Хранова.

Довечера към звездната компания ще се причислят още две звезди. Кои са те ще стане ясно от 21 часа по NOVA.

анкета
Кой е обичаният ви ефирен формат?
"Вип Брадър " "Фермата " "Гласът на България " "X Factor " "Dancing Stars " Нито един от изброените Виж резултати
"Вип Брадър "

"Фермата "

"Гласът на България "

"X Factor "

"Dancing Stars "

Нито един от изброените
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР