16-годишното момче, загинало на 20 август в инцидент с АТВ

...
16-годишното момче, загинало на 20 август в инцидент с АТВ
Коментари Харесай

16-годишното момче, загинало в инцидент с АТВ край Змейово, е било неправоспособно

16-годишното момче , починало на 20 август в случай с АТВ край село Змейово, е било неправоспособно .

Това удостовери окръжния прокурор Дичо Атанасов. Той съобщи, че за въпросния модел АТВ е належащо лидерът да има Свидетелство за ръководство на МПС категория Б1 , за която би трябвало да има навършени 17 години.
 
Инцидентът е станал към 14.00 часа през вчерашния ден . Загиналото момче е управлявало АТВ-то по хълмиста месност , отвън обитаемо място, с доста неприятна конструкция . Докато изкачва един от по-сериозните наклони , АТВ-то се прекатурва и затиска 16-годишния юноша.
 
Момчето е имало екипировка , удостовери основният проверяващ служител на реда Петя Христова. “Момчето е било с екипировка, в това число каска, която обаче не е била закопчана . Ако беше, момчето можеше да бъде живо и черепно-мозъчната контузия да бъде предотвратена ”, изясни Христова.
 
Случаен 42-годишен миновач е разкрил тялото на момчето . Към този стадий на следствието, към момента не е ясно дали са участвали други хора , когато се е случил съдбовният случай.-->
 
Не се знае на кого принадлежи АТВ-то, защото не е било записано по надлежния ред. Предстоят диалози с близки и възможни свидели на случая. Очакват се и родителите на момчето, които са били на отмора.
 
Отговорност за трагичния случай ще се търси административно . Образувано е досъдебно произвеждане , против към този момент незнайното лице, което е предоставило АТВ-то на 16-годишното момче.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР