16-годишното момче, което скандализира социалните мрежи с арогантно поведение към

...
16-годишното момче, което скандализира социалните мрежи с арогантно поведение към
Коментари Харесай

Майката на агресивния ученик: Той съжалява, чувствам се обидена и наранена

16-годишното момче, което скандализира обществените мрежи с надменно държание към преподавател, ще бъде изключено от учебното заведение в Пловдив. Решението е взето още преди видеото да обиколи интернет.
Ученикът съжалява за постъпката си, твърди майка му, която се тормози да застане пред камера, осведоми bTV.

``В момента се усещам ужасно афектирана и засегната от постъпката, която е направил той``, сподели майката на момчето.

``Той по този метод, съгласно мен, се пробва да притегли внимание, защото постоянно е бил отхвърлян от съучениците си, от приятелите, от връстниците си``, разяснява майката на нападателния възпитаник.

Това не е първият случай на сходно държание в това учебно заведение.

„ Повече бяха отрицателните прояви от негова страна, в сравнение с положителните”, съобщи шефът на учебното заведение Илия Къртев.

Преместването му обаче няма да реши казуса, безапелационни са психолози.

``Това, което претърпява детето, върви с него, без значение в кое учебно заведение отива. Не е задоволително психологът да го вземе в кабинета, да поработи с него един час и по-късно да го върнат в клас``, изясни Евелина Лавчийска, психолог.

А насилието над учители се усилва. Ако преди две години записаните случаи са били към 200, то предходната година те са съвсем двойно. Министерството на образованието е дало 13 милиона лв. за назначение на повече учебни психолози.

``Защото тъкмо те са хората, които могат да дават наставления на учителите според от положението на децата каква да бъде тяхната реакция``, съобщи Татяна Предова, МОН.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР