16-годишно момиче изгуби живота си след гонка между две коли

...
16-годишно момиче изгуби живота си след гонка между две коли
Коментари Харесай

16-годишно момиче загина след гонка на пътя Самоков – Говедарци

16-годишно момиче изгуби живота си след гонка сред две коли по пътя Самоков – Говедарци.

Фаталният случай се случва вечерта на 23 ноември в село Маджаре. Зад кормилото на единия автомобил е 20-годишен юноша от село Говедарци, в другия пътуват 16-годишно момиче с приятеля си, който кара.

Двете коли са снимани от улична камера в село Мала Чърква да минават със скорост към 170 км/ч. По неразбираеми аргументи единият водач губи надзор над автомобила и се блъска в дърво.

Снимка: btvnovinite.bg

Непълнолетното момиче издъхва на място, а 20-годишният ѝ другар е настанен в столична болница с голям брой контузии, пострадвания и заплаха за живота. Пожарникари са рязали ламарини, с цел да ги извадят. Вторият водач бяга от местопроизшествието, без да окаже първа помощ.

„ Дойдоха кола за спешна помощ, полиция и пожарна. Колата беше смазана. Като се прибрах в 20 ч. пътят беше затворен. Много неприятно карат тук. Трябва да се сложат легнали служители на реда. Много бързо карат, това момче е карало най-мако със 150 км/ч. “, описа Спас Павлов.
Снимка: btvnovinite.bg
След нещастието пътят е затворен часове наред, а екипите на Криминална полиция остават на място до 4 ч. сутринта. Жителите на Маджаре желаят на място да се слагат легнали служители на реда, които да стопират джигитите по пътя. Почерненото семейство се надява отговорните да бъдат осъдени.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР