16-годишно момче се простреля с газов пистолет в Бургас в

...
16-годишно момче се простреля с газов пистолет в Бургас в
Коментари Харесай

След опита за селфи – какво е състоянието на прострелялото се с газов пистолет момче

16-годишно момче се простреля с газов револвер в Бургас в опит да си направи селфи. Обяснението, което младежът дал пред служителите на реда, е, че разкрил оръжието на улицата.

Момчето остава за наблюдаване в бургаската болница. То е с два шева на главата. Назначени са експертизи, които да открият собствеността на револвера и дали е откраднат, или загубен.
16-годишно момче се простреля в главата при опит да си направи селфи Пред проверяващите ученикът обяснил, че намерил газовия револвер на улицата
Мартин е дете със специфични просветителни потребности и психолог работи с него. Педагогическият консултант в учебното заведение Адриана Рангелова описа в предаването „ Тази сутрин”, че той не е конфликтен и по тази причина са били сюрпризирани от случилото се.

Все още тече инспекция и не е ясно по какъв начин оръжието е попаднало в ръцете на момчето, изясни Неделчо Рачев, шеф на „ Охранителна полиция” в Бургас. Не е доказана версията, че всички от фамилията са знаели за револвера. Проверяват се всички версии по случая.

Комисар Рачев посочи, че по самодейност на Министерство на вътрешните работи тече разискване за определяне на по-строг режим, който да не разрешава придобиването на подобен вид оръжие, с цел да се предотвратят сходни произшествия с малолетни и малолетни лица.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР