16-годишно момче се простреля с газов пистолет в Бургас при

...
16-годишно момче се простреля с газов пистолет в Бургас при
Коментари Харесай

16-годишен се простреля при опит да си направи селфи


16-годишно момче се простреля с газов револвер в Бургас при опит да си направи селфи. Пред проверяващите ученикът обяснил, че намерил оръжието на улицата, измежду бял ден, в градинката зад блока, в който живее.

Бил с негов другар. Двете момчета се качили до жилището на втория етаж, с цел да прегледат по какъв начин работи оръжието. Решили да си създадат и фотоси с него, само че револверът гръмнал и ранил младежа в слепоочието. Това е версията на младежите.

Около 10 ч. сутринта съседи чули мощен гърмеж.

"Доведеният брат твърди, че в действителност револверът е гръмнал, до момента в който двамата младежи се опитвали да си създадат фотоси вид селфита, които да качат в обществените мрежи ", съобщи Цветелина Рандева, представител на ОД на Министерство на вътрешните работи – Бургас.

Изстрелът попаднал в слепоочието на младежа.

„ Раната е 5-6 сантиметра, не заплашва неговия живот. Имал е благополучие, че се е разминал с леки пострадвания ", сподели доктор Константин Давчев от Отделение по неврохирургия, УМБАЛ – Бургас.

С два шева на главата, момчето ще остане за лекуване в болничното заведение. Близките му отхвърлят коментар.

Новината за изхвърлен револвер покрай жилищни блокове и учебно заведение развълнува живеещите наоколо.

"Събират се млади мъже с татуировки, паркират колите, където си желаят, проличава си от ундърграунда, 20-20 и няколко годишни, мускулести, с малко нападателно държание ", сподели Георги Кротнев.

Назначени са експертизи, които да открият собствеността на револвера и дали е откраднат или загубен.

Полицията работи и по друга версия – револверът да не е пренебрегнат в градинката, а да е на близки на младежа, само че да не е бил регистриран.

/btv

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР