16-годишно дете си отиде заради необезопасен кабел в София. 24

...
16-годишно дете си отиде заради необезопасен кабел в София. 24
Коментари Харесай

Манолова: Общината, кметът и държавата са екзекутори

16-годишно дете си отиде поради необезопасен кабел в София. 24 часа по-късно отговорни няма. Това написа в страницата си във Facebook водачът на " Изправи се.БГ " Мая Манолова.

" Не може да се назовава " безразсъден случай " загубата на този детски живот. Това е незаконно безгрижие. Убийство. Екзекуция с ток.

Екзекуторът са общината, която от 24 часа не може да откри чия е шахтата с кабела; кметът, който мълчи; страната, в която мокрите обувки на детето, видите ли, а не чудовищното човешко безгрижие, били отговорни за тази гибел.

Оставки няма. Вина никой не поема - ни кмет, ни министър, ни министър председател. Никой не дава отговор за живота на това дете, убито от кабел с ток на улицата. Държавата да заплати кръвнина е най-малко някакъв знак. За съвест. Поне би било признание, че това не е страна, а разграден двор, шахта, черна дупка.Ще има ли властимащ по цялата верига, който да прояви съвест?

В края на този кабел, по жицата им, вяра от дълго време няма. В шахтата, повалени от токовия удар на личния си парадокс, сме всички. Срам!!!

Съболезнования на фамилията! Да ни елементарни душата на детето този срам! ", написа още тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР