16-годишно болно момче от Гватемала, което било заловено от граничен

...
16-годишно болно момче от Гватемала, което било заловено от граничен
Коментари Харесай

16-годишен мигрант в Тексас агонизира с часове, преди да умре на пода в ареста ВИДЕО 18+

16-годишно болно момче от Гватемала, което било хванато от граничен патрул в Тексас, се мъчи самичък с часове, до момента в който не умря на пода. Видеото от охранителната камера, което беше публикувано от ProPublica демонстрира последните му секунди живот, до момента в който никой не му обръща внимание, оповестява bg-voice.com.

Карлос Грегорио Ернандес Васкес бил хванат през май месец от граничен патрул, откакто проникнал незаконно в Съединени американски щати. Той незабавно бил настанен в ареста в Уеслако в Тексас.



Момчето чакало да бъде трансферирано в килия на отдел „ Здравеопазване и човешки услуги “, както е всекидневно за непридружени малолетни лица. Особено, откакто бил диагностициран и с тежък грип.



Той обаче лежи с часове на железна скамейка, увит с фино одеало, до момента в който агонизира. От фрагментите се вижда, че никой не му обръща внимание. Той става за секунди, когато се строполясва на земята и умира.



Неговият съкилийник вика защитата, която просто му светва с фенерче в лицето, с цел да ревизира дали в действителност е мъртъв.

Това е петият случай на починал малолетен, задържан на американската граница.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР