16-годишният Тимур, който изби семейството си с брадва в руското

...
16-годишният Тимур, който изби семейството си с брадва в руското
Коментари Харесай

Първо ВИДЕО от къщата на ужасите, в която тийнейджър изби семейството си с брадва

16-годишният Тимур, който мазета фамилията си с секира в съветското село Патрикеево, Уляновска област, а по-късно се самоуби, не се е водил на психиатричен доклад, оповестяват от прокуратурата.

Момчето живеело в обикновено семейство, в което не е имало предпоставки за осъществяване на ликвидиране.


16-годишно момче посече цялото си семейство с секира, а след това... ВИДЕО

Специалисти са разкрили в държанието му признаци на шизофрения.

Момчето е оставило предсмъртна записка. Малко преди да извърши закононарушението, е оставил няколко гласови известия на собствен другар, в които изяснява в детайли какво счита да направи със фамилията си.

Тимур е обичал компютърните игри. Приятел, с който 16-годишното момче е играело в мрежата, споделя, че Тимур е бил доста положително момче, само че напоследък е почнал да пие.



Всички поданици на село Патрикеево са в потрес от убийството.

„ Всички празници сме прекарвали дружно, в никакъв случай не е казвал нищо ненужно, и Марина (майка му) в никакъв случай не му се е карала. Баба му го обожаваше, не споделяше нищо неприятно за него. И ето я неговата благодарност”, споделя локална жителка.

Запознати споделят, че в фамилията въпреки всичко е имало проблеми. Бащата на момчето бил пияч. Той зарязал жена си и сина си, когато момчето тръгнало на учебно заведение.

След развода почнал да заплаща прехрана, само че парите не стигали. За да се оправя, майката на Тимур се върнала в дома на родителите си.

Междувременно, Следственият комитет на Русия популяризира видео от вкъщи, в който 16-годишният възпитаник мазета фамилията си. На фрагментите се виждат следователите, които работят на мястото на жестокото ликвидиране.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР