16-годишната Джорджия Уолш от Кент, Англия, е била изнасилена от

...
16-годишната Джорджия Уолш от Кент, Англия, е била изнасилена от
Коментари Харесай

Изверг изнасили 16-годишната си доведена дъщеря! Тя се самоуби, след като бе пуснат под гаранция

16-годишната Джорджия Уолш от Кент, Англия, е била изнасилена от 36-годишния й пастрок. Момичето не могло да издържи напрежението и се самоубило, откакто насилникът й бил освободен под гаранция. Това съобщи английският в. " Телеграф ".

Брет Конъл изнасилил момичето една нощ, когато то било на 14 години. Детето имало психическа контузия, защото не могло да живее обикновено след такова закононарушение. Момичето осъзнавало, че се случва нещо извънредно, само че даже не могло да приказва за това.

Но един ден Джорджия отвори душата си пред майка си. Според госпожа Конъл щерка й треперила и ридаела, когато разказвала за ужасните събития. Страхувала се, че майка й няма да хареса това, което чува. После отишли при полицията. Извергът бил арестуван, само че по-късно - освободен под гаранция. 16-годишното момиче не могло да се оправи с страстите и решило, че единствено гибелта ще го избави от болката. То се самоубило и оставило сърдечна записка.



" Не мога повече, нервите ми са толкоз напрегнати поради тази обстановка, че не мога да се управлявам. Денонощно се усещам отговорна за случилото се ", написала Джорджия.

Тя написала и нещо на своя същински татко: " Увери се, че това копеле гори в пъкъла поради това, което направи ".

В последна сметка след трагичния случай, който гръмна в медиите и потресе обществото, полицията направи ново следствие. Мъжът бе упрекнат и в други полови набези и бе наказан на 9 година затвор.

Превод: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР