16-годишната Анелия Баез е била зверски убита от най-добрата си

...
16-годишната Анелия Баез е била зверски убита от най-добрата си
Коментари Харесай

Изстинахме! Убиха Брутално 16-Годишната Прокурорска Дъщеря Анелия! Страшни Гаври С Трупа Й! Снимки! Убиецът Е

16-годишната Анелия Баез е била свиреп убита от най-хубавата си другарка Еранди Гутиерез в имението си в година Гуамучил, Мексико.

Тийнейджърката, която е щерка на почитан локален магистрат се е скарала в Скайп със своята най-хубава другарка в учебно заведение Еранди за вниманието на техен съученик.

16-годишната Еранди е симулирала, че се сдобрява с Анелия и я е убедила да й пристигна на посетители, с цел да изяснят връзките си.

Когато влезнала в къщата й, Еранди наръгала Анелия 65 пъти с нож по гърба, врата, лицето и очите. След като 16-годишното момиче издъхнало, килърката я е съблякла гола и е блудств*ла с натрупа й употребявайки разнообразни предмети. Заснела е гаврите с телефона си и си е правила селфита с окървавеното тяло, предава „ Мирър “.


Жертвата Анелия Баез
Тази заран бащата на Анелия се е върнал от командировка и е заварил касапницата. Еранди е задържана мигновено, локалната прокуратура й е повдигнала обвиняване. Имайки в поради, че жертвата е прокурорска щерка, килърката я чака най-тежко наказване./BRADVA.BG
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР