16-годишна преби и ограби 86-годишна жена пред банкомат в момент,

...
Коментари Харесай

16-годишна нападна и ограби възрастна жена пред банкомат |

16-годишна преби и ограби 86-годишна жена пред банкомат в миг, когато старата дама си взимала енергийните помощи в размер на 590 лева в столичния квартал " Дружба ".

„ Никога няма да го не помни! Не ми е толкоз за парите, а за това, което се случи. Цялата съм в синини ”, споделя Дафинка Милева пред Нова тв. Престъплението е осъществено на 20 ноември.

„ Обръщам се от банкомата и изскочи едно момиче, което ми взе парите. Започна да ме удря по лицето и да ме блъска. Аз се разпищях ”, описа Дафинка.

Писъците на старата жена се чуват от хората в близост, които се притичат на помощ. Случаен минувач даже вижда по какъв начин нападателката тича и изхвърля парите под кола. Успяват да заловен момичето, което се оказва познайница на Министерство на вътрешните работи.

„ Беше хубаво, интелигентно момиче. Не можеш да нападнеш стара жена и да й вземеш парите и да знаеш, че тя на следващия ден няма пари да си купи самун ”, разяснява Дафинка Милева.

Възрастната жена е с фрактура на тазобедрената става. Вече е изписана от болничното заведение, а 16-годишното момиче е арестувано.

„ Има голям брой престъпни регистрации, включващи обири, грабежи, безчинство, а също по този начин е била хващана с опиати ”, съобщи Антоанета Панчева, представител на Софийската градска прокуратура.

Парите на старата жена, която по подигравка на ориста цялостен живот е работила като касиер в банка, към този момент са й върнати.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР