16-годишна криминално проявена преби и ограби 86-годишна жена пред банкомат

...
16-годишна криминално проявена преби и ограби 86-годишна жена пред банкомат
Коментари Харесай

16-годишна нападна и обра възрастна жена в София

16-годишна престъпно проявена преби и ограби 86-годишна жена пред банкомат в столичния квартал " Дружба ", до момента в който старицата си теглела енергийните помощи в размер на 590 лева

" Обръщам се от банкомата и изкочи едно момиче, което ми взе парите. Започна да ме удря по лицето и да ме блъска. Аз се разпищях... Никога няма да го не помни! Не ми е толкоз за парите. А за това, което се случи. Цялата съм в синини ", показа Дафинка Милева пред Нова тв за претърпяното от нея на 20 ноември.

Писъците на старата жена я избавят. На помощ й се притичват доста хора, а инцидентен минувач даже вижда нападателката по какъв начин тича и поради паниката изхвърля парите под кола. Успяват да заловен нападателката, която се оказва едвам на 16 години.

" Беше хубаво, интелигентно момиче. Не можеш да нападнеш стара жена и да й вземеш парите и да знаеш, че тя на следващия ден няма пари да си купи самун ", сподели Дафинка.

Възрастната жена е с фрактура на тазобедрената става. Вече е изписана от болничното заведение, а 16-годишното момиче се оказва остаряла познайница на Министерство на вътрешните работи.

" Има голям брой престъпни регистрации, включващи обири, грабежи, безчинство, а също по този начин и била хващана с опиати ", съобщи Антоанета Панчева, представител на Софийската градска прокуратура.

Парите на старата жена, която по подигравка на ориста цялостен живот е работила като касиер в банка, към този момент са й върнати.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР