16-годишен велосипедист от павелбанското село Манолово е загинал при сблъсък

...
16-годишен велосипедист от павелбанското село Манолово е загинал при сблъсък
Коментари Харесай

Общински съветник помете пиян велосипедист и го уби

16-годишен велосипедист от павелбанското село Манолово е умрял при конфликт с лек автомобил Субару, каран от общинския консултант Зейнел Селяйдин, още едно момче е настанено с контузии в казанлъшката болница, заяви кметът на курортната община Исса Бесоолу, написа " Монитор ".

Трагичният случай е станал малко след 21,30 часа на 25 май на към 200 метра по шосето от село Александрово към Подбалканския път. Загиналият и ранения са използвали алкохол преди да подкарат колелетата, нямали са светлоотразителни жилетки и са правели „ осморки “ по асфалта.

Пред тях се е движело още едно момче с велосипед и каруца, теглена от кон с трима пасажери в нея. При инспекцията пътните служители на реда са открили, че цялата група минути преди този момент е била в една от кръчмите на Александрово, в каруцата имало няколко тарги с бира.

Каруцата не е била боядисана с жълт цвят, няма наложителния регистрационен номер, никой от возещите се с нея не е бил жилетка, разяснява още Бесоолу и подсети, че още през предходната година е подписал заповед, с която не разрешава сходни транспортни средства да употребяват основния път след 20 часа.

Водачът на леката кола не е имал никаква опция да спре, видял е велосипедиста безусловно в последната секунда, инспекцията не е открила алкохол в издишания въздух. Образувано е досъдебно произвеждане, до късно през нощта е бил осъществяван оглед на местопроизшествието.

Около час по късно на казанлъшката улица „ Петко челник “ независимо е аварирал таксиметров автомобил, чийто подпийнал лидер не удържал кормилото и поредно го блъснал в дирек и ограда на детска градина. При ударите са потърпевши двама от клиентите на копърката. С преплетен език бакшишът пробвал да „ изясни “ на пътните служители на реда, че злополуката била поради ненадейно изскочило на улицата куче.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР