16 футболни фенове са задържани преди днешния мач от 35-ия

...
16 футболни фенове са задържани преди днешния мач от 35-ия
Коментари Харесай

16 задържани преди Левски - ЦСКА

16 футболни почитатели са арестувани преди днешния мач от 35-ия кръг на Първа професионална лига, Първа шестица сред Левски и ЦСКА на Националния стадион "Васил Левски " в столицата, оповестиха от Столична дирекция на вътрешните работи.

Седмина във очевидно нетрезво положение не са били позволени на територията на стадиона.

В резултат на основаната от Столична дирекция на вътрешните работи организация за защита на публичния ред в столицата, не са регистрирани напрежение и произшествия по време на днешния футболен мач.

Столичната полиция предприе всички ограничения за застраховане на реда и сигурността на жителите. Посетителите на срещата бяха проверявани подробно на построените в региона на стадиона контролно-пропускателни пунктове.

Преди началото на мача, в разнообразни районни ръководства за определяне на идентичност са били отведени 13 души, един е бил арестуван за владение на наркотични субстанции.

Непосредствено на входа на стадиона, на построените контролно-пропускателни пунктове, са арестувани двама - един с наркотични субстанции и маска и един - за несъблюдение на полицейско предписание и нападателно държание. /БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР