16 дами се пускат на 14 декември в Коледен дамски

...
16 дами се пускат на 14 декември в Коледен дамски
Коментари Харесай

Коледен женски турнир ще се проведе в MG Tennis Club в събота

16 дами се пускат на 14 декември в Коледен дамски шампионат, който ще се организира в MG Tennis Club.

Едно от най-модерните спортни уреди в София предложения Интерактив тенис за организация на конкуренцията, която ще е във формат директни елиминации и тайбрек сет до 6. За присъединяване в ITL Women’s Tournament са се записали опитни играчки като Диана Митева, Ива Дарданова, Искра Бочева, Стефани Андреева и Еми Абаджиева.

Ще се включат и начинаещи тенисистки, като схемата подсигурява равностойни първи мачове. Турнирът е отлична опция за трупане на игрови опит и за разкриване на нови тенис сътрудници. Организаторите чакат оспорвани срещи, защото чисто женски шампионати се организират рядко, а доста от дамите играят в надпревари наедно с мъжете. На 14 декември аматьорките ще сверят часовниците си и ще показват наученото през годината.

ITL Women’s Tournament стартира в 16:00 часа, а срещите ще са със арбитър на клетка. Настилката в MG Tennis Club e Green Set - формалното покритие на кортовете на ATP от повече от 25 години. На него се организират надпревари за ATP и WTA, за купа „ Дейвис “, Фед Къп и олимпийските игри. Green set е подобаваща за всевъзможен вид играчи и стилове, а пластовете й поемат натоварването от гърба и ставите, с което рискът от контузии става най-малък.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР