16-годишният Кико от Перник е новото модно лице на детска

...
16-годишният Кико от Перник е новото модно лице на детска
Коментари Харесай

Пътят на Кико: Oт ромския квартал на Перник до модния подиум и сцената

16-годишният Кико от Перник е новото модно лице на детска модна агенция, ще участва и в телевизионен сериал.
Това стана ясно от репортаж на Нова телевизия за перничанина с чаровна усмивка, който е от ромски произход и живее в квартал Рудничар.

Кико изминава пътя от ромския квартал до модния подиум и с това показва, че мечтите се сбъдват, въпреки произхода.

„ Аз съм от ромски произход. Не мога да кажа, че не съм се притеснявал, но не мога да кажа, че ми е безразлично “, казва 16-годишният перничанин пред камерата на националната телевизия, който е избран за лице на модната агенция сред 12 деца.

„ Харесахме го, защото той притежава чар, също така е много добър и симпатичен, позира много добре и е много възпитан, има потенциал в него”, категорични са за Кико от агенцията.

Мечтите на Кико е да стане един от най-известните модели в България, а и в цял свят.
„ И ще го постигна “, добавя с усмивка перничанинът.

Извън светлините на прожекторите, Кирил е дете на икономически емигранти. Докато родителите му работят в чужбина, семейството е баба му.

Бабата на Кико признава, че не й е лесно да е майка и баща на момчето. „ В първия момент му казах: внимавай да не влезеш в някоя лоша ситуация. Само аз и ти сме, не можем да се защитим… “, разказва бабата на Кирил.

„ Идсам да кажа на всички деца, независимо от произхода и цвета на кожата: следвайте мечтите си! “, казва младия модел Кико.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР