1578 свободни места има в София за гимназисти. Това показаха

...
1578 свободни места има в София за гимназисти. Това показаха
Коментари Харесай

Още има свободни места даже в най-елитните гимназии в София

1578 свободни места има в София за гимназисти. Това демонстрираха данните след второто класиране, което значи, че ще има още - евентуално още две, написа в. " 24 часа ". План-приемът беше за 383 паралелки с 9958 възпитаници.
Статистиката демонстрира, че свободни места има и в най-елитните софийски учебни заведения. Например в Немската гимназия незапълнени са 4 места, също по толкоз има в Испанската гимназия и във Френската гимназия, както и в СМГ. В Първа британска гимназия свободни след второто класиране са останали 9 места, а в ТУЕС 1. Във Втора британска има 4 места. В Търговско-банковата гимназия има 10 места.
Третото класиране ще излезе на 29 юли. Заявления се подават на 24 и 25 юли, изясни Кастрева.
Учениците, които до момента не са признати на първо и второ класиране или въобще не са кандидатствали, могат да си подадат заявление за присъединяване в третото класиране онлайн. Тези, които до този миг са се записали на първо или второ класиране, само че имат предпочитание да вземат участие за свободните места на трето, би трябвало да си изтеглят оригиналите от учебното заведение, в което са записани. С тях те могат да подадат заявление за третото класиране. След като изтеглят документите си, те не резервират местата си.
За трето класиране се афишират единствено незаетите места, останали след втория стадий на класиране. Вероятно след изтеглянето на документите ще има места и за четвъртото класиране, което към този момент е децентрализирано.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР