156-метровото здание с обща площ от 76 000 квадратни метра

...
156-метровото здание с обща площ от 76 000 квадратни метра
Коментари Харесай

Китай продава небостъргач на търг в интернет

156-метровото здание с обща повърхност от 76 000 квадратни метра се намира в град Тайюан, в северната провинция Шанси, заяви Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Строежът е почнал през 2006 година, само че е спрян през 2010 година заради липса на средства след края на грубото строителство.

Хотелът, който трябвало да се обитава в постройката, по този начин и не отворил порти, показва висшият съд в Шанси, представен от организация Синхуа.

Затова съдът ще разгласи търг за небостъргача и терена на 2 януари на главния китайски уебсайт за онлайн търговия Таобао (Taobao), водеща платформа на локалния водач в електронната търговия Алибаба (Alibaba), именуван от време на време китайския eBay.

Съдът популяризира фотоси на едва осветените подземни паркинги и прашни етажи с купища строителни материали.

В напъните си за бистрота при продажбите на иззети активи множеството китайски съдилища са разкрили сметки в платформата за правосъдни търгове на Таобао.

В този уебсайт могат да се купят всевъзможни иззети неща - жилищни здания, коли, бижута, мобилни телефони.

През ноември 28-етажна постройка беше оповестена за продажба на търг за 218 милиона юана от съд в източната провинция Чжъцзян, само че никой не направи оферта.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР