152 отбора от над 52 компании са регистрирани до момента

...
152 отбора от над 52 компании са регистрирани до момента
Коментари Харесай

152 отбора са се записали за най-големия тиймбилдинг в България

152 тима от над 52 компании са регистрирани досега в петото издание на междуфирменото благотворително съревнование Postbank Business Run, което ще се организира на 3 юни (неделя) от 10 часа в Бизнес Парк София. Очаква се това да е най-мащабното издание на корпоративната щафета, проведена за поредна година от състезателен клуб „ Бегач “ и Пощенска банка.

Най-големият тиймбилдинг в България включва три надпревари в едно събитие. Postbank Business Run предлага на тимове от по четирима души да тестват своята устойчивост и отборен дух в щафетно тичане от общо 16 км. Към бегачите ще се причислят и деца на възраст от 4 до 16 година в конкуренцията Kids Run, която се прави с поддръжката на Българската федерация по лека атлетика и сертифицирани треньори по програмата на IAAF – Kid’s Athletics. За втора година ще се организира и надпреварата за изпълнителни шефове и висши мениджъри CEO Dash, което ще се състои директно преди главното съревнование. Всички искащи компании могат да запишат своите тимове на уеб страницата на събитието: www.businessrun.begach.com до 27 май (неделя) или до момента в който се доближи оптималния брой от 300 тима.

Състезанието е чудесна опция фирмите да включат в тиймбилдинг свои чиновници, заинтригувани от здравословния метод на живот. Според регламента тимовете от 4 индивида могат да бъдат смесени – от мъже и дами, сходно на екипите, в които работят всекидневно. Всеки играч би трябвало да измине 4 км преди да съобщи IAAF сертифицирана алуминиева щафетна палка на собствен сътрудник. Времето на бегачите се засича с електронен чип, закрепен за спортния номер. След като и последният играч избяга своя 4-и км се регистрира общото време на тима.

30% от таксите за присъединяване на тимовете на фирмите още веднъж ще бъдат дарени по планове на фондация „ Сийдър “ за образуване на трудотерапия за деца и младежи с увреждания и по план на фондация „ Воден път “ за обезпечаване на водна рехабилитация на деца с увреждания.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР