1500 участници от 80 страни идват в многофункционална спортна зала

...
1500 участници от 80 страни идват в многофункционална спортна зала
Коментари Харесай

1500 бойци от 80 страни идват в Пловдив за Световното по таекуон-до ITF

1500 участници от 80 страни идват в многофункционална спортна зала " Колодрума " в Пловдив за международното състезание по таекуон-до ITF, оповестяват от пресцентъра на общината.

Генералният секретар на Световната федерация по таекуон-до ITF проф. Ким Сунг Хван е оценил високо подготовката за семейството на Пловдив за идното през август международно състезание. По време на инспекцията си в града под тепетата той е изразил удовлетворение от базата и цялостната организацията на надпреварата. Това заяви вицепрезидентът на Българската федерация Костадин Димитров.

Той разясни, че са очаквали към 1000 участници, само че все още към този момент имаме над 1500 регистрирани от 80 страни. Това е висока оценка за Пловдив и за семейството ни на Световното състезание по таекуон-до ITF преди четири години ". Димитров напомни още, че Колодрума за повторно ще семейства шампионата на планетата.

Състезанието ще се организира в края на август 2019-та година и ще е предопределено за всички възрастови групи -юноши, девойки, мъже, дами и ветерани, се показва още в известието. фотография: marica.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР