1500 безплатни билета за деца между 7 и 12 г.

...
1500 безплатни билета за деца между 7 и 12 г.
Коментари Харесай

БФВолейбол отпуска 1500 безплатни билета за деца за Лигата на нациите

1500 безвъзмездни билета за деца сред 7 и 12 година ще отпусне Българската федерация по волейбол за дуелите от най-новия план на FIVB и правоприемник на Световната лига за мъже – Волейболната лига на нациите. В дебютния сезон на конкуренцията страната ни ще има привилегията да бъде хазаин на два шампионата от първата фаза. От 1-и до 3-и юни столичната „ Арена Армеец “ ще одобри дуелите от Група 5. Съперници на „ Българските Лъвове “ са Австралия, Русия и Сърбия. Две седмици по-късно, от 15-и до 17-и юни, завладяващите конфликти ще се пренесат в зала „ Конгресна “ в Двореца на културата и спорта във Варна, където съставът воден от селекционера Пламен Константинов ще се изправи против олимпийския златен медалист от Игрите в Рио – Бразилия, носителя на трофея от последното издание на Световната лига през 2017-а година – Франция и Канада.

Българската федерация по волейбол продължава самодейността си за привличане на допустимо най-вече фамилии с деца в залите! Отново, както и по време на срещите от Световната лига през 2017 година и тези от Световното състезание в България и Италия от 9-и до 30-и септември, със закупуването на един билет възрастният ще има опция да получи изцяло гратис и пропуск за едно дете сред 7 и 12 година По този метод ще се образува така наречен „ Семеен билет “. Децата, които нямат навършени 7 години, ще имат опцията да следят изцяло гратис срещите, съпроводени от родител с билет, само че няма да имат свое независимо непокътнато място. БФВолейбол ще отпусне 1500 безвъзмездни билета за деца сред 7 и 12 година, общо за всички мачове от Волейболната лига на нациите, които ще се изиграят в София и Варна.

Условията и разпоредбите, при които да се възползвате от самодейността „ Семеен билет “ може да прочетете в края на публикацията.

БФВолейбол дефинира също по този начин и спомагателни 10% отстъпка за хора в инвалидни колички и пенсионери.

Билетите за срещите в София и Варна са разграничени в 4 категории, а цените им са сред 20 и 50 лева за дневен пропуск, който включва и двете срещи от съответния ден.

БФВолейбол е подготвила и така наречен специфичен „ Турнирен билет “, с който се дава опция на последователите да си закупят пакетен пропуск и за трите дни от шампионата на специфична цена. Другата добра вест за всички последователи на волейбола у нас е, че всеки, който закупи билет за Волейболната лига на нациите до 30-и април, без значение за кой ден или в коя зала, ще получи 10% отстъпка от цената на пропуща.

Продажбата на билети започва през днешния ден, 20 февруари, в 16:00 ч. българско време.

Билети се продават от Eventim (eventim.bg) и неговите сътрудници: бензиностанции ОМВ, Технополис, Office 1 Superstore, книжарници Orange, Български пощи, билетен център НДК, билетна каса при Двореца на културата и спорта, гр. Варна, както и на билетна каса при „ Арена Армеец “, гр. София.

Ето и всички цени по категории и местоположения:

Билет за един ден от Група 5 в София и Група 16 във Варна:

Категория 4 - 20 лева До 30-и април - 18 лева

Категория 3 - 30 лева До 30-и април - 27 лева

Категория 2 - 40 лева До 30-и април - 36 лева

Категория 1 - 50 лева До 30-и април - 45 лева

*Дневният билет дава опция на притежателя си да гледа всички срещи от програмата за съответния ден.

„ Турнирен билет “ – включва и трите дни от Група 5 в София и Група 16 във Варна:

Категория 4 - 50 лева До 30-и април - 45 лева

Категория 3 - 75 лева До 30-и април - 68 лева

Категория 2 - 100 лева До 30-и април - 90 лева

Категория 1 - 125 лева До 30-и април - 113 лева

Важна информация за „ Семейните билети “ и билетите за хора в инвалидни колички:

* Наличните места за хора в инвалидни колички са лимитирани и са разнообразни за всяка обособена зала. Поради тази причина този вид билети ще бъдат предлагани до привършване на наличните в съответната зала места.

* При интерес за закупуване на билети за хора в инвалидна количка, апелирам да се свържете с Eventim на [email protected].

* „ Семейните билети “ ще се разграничават на външен тип от останалите. По този метод ще бъдат улеснени проверяващите чиновници на пропускателните входове в залите.

* Ще бъде обозначен специфичен вход, който да бъде употребен от притежателите на „ Семейни билети “.

* Посетителите, закупили „ Семеен билет “ ще могат да влязат в залата само дружно с детето до 12г., което съпровождат, като на входа ще би трябвало да се даде декларация за компаньон на малолетен.

* В случай, че възрастен, който е закупил „ Семеен билет “ посети събитието без да е придружаван от дете до 12 година, това ще бъде открито при инспекция на входа на залата и неизползваният билет (седалка в залата) автоматизирано ще бъде освободен за продажба в системата на Еventim.

* В случай че авансово закупен „ Семеен билет “ не може да бъде употребен като подобен (няма да посетите събитието дружно с дете до 12 г.), апелирам да се свържете с Eventim на [email protected]

*Стюардите на шампионата ще имат информация за местата в залата, за които са закупени „ Семейни билети “ и ще наблюдават дали тези места в действителност се употребяват от деца до 12 година, каквато е главната цел на самодейността „ Семейнни билети “ – разпространение на спорта измежду децата! В случай на опит за корист, пропуските ще бъдат отнемани, а притежателите им ще бъдат помолени да изоставен залата.

*Семейни билети може да се употребяват за деца сред 7 и 12 години. Към датата на събитието детето не би трябвало да има навършени 13 г.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР