150 убийства за седем сезона. Джордж Мартин разкри тайната на

...
150 убийства за седем сезона. Джордж Мартин разкри тайната на
Коментари Харесай

Джордж Мартин разкри най-голямата тайна за "Игри на тронове"

150 убийства за седем сезона. Джордж Мартин разкри тайната на всеобщата крах на неговите герои.

Популярният публицист Джордж Мартин, по чиито романи е сниман паметният сериал " Игра на тронове ", даде отговор на един от най-главните въпроси на почитателите. Мартин описа за какво е убивал основните персонажи в сериала.

Мартин съобщи, че за склонността му да убива персонажите в най-неочаквания миг по най-ужасяващия метод е отговорен Джон Роналд Толкин - паметният британски публицист, създател на " Властелинът на пръстените ". По думите на писателя, гибелта на централния персонаж във " Властелина " Гандалф го е оставила покъртен, когато той е бил единствено на 13 години. Мартин също обясни за какво в своите романи той е решил да нарушава разпоредбите и да следва образеца на Толкин. По думите на писателя, когато почине основен персонаж, съспенсът незабавно нараства и всичко става 1000 пъти по-добре, тъй като от този миг нататък всеки може да почине във всеки един миг.
Трябва да се напомни, че за седемте сезона на сериала бяха убити 150 персонажи. Включително и основни герои, които съумяха да станат любимци на феновете. Последният сезон на " Игра на тронове " ще излезе по дребните екрани при започване на 2019 година.
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР