150 машини за гласуване се намират в митнически склад на

...
150 машини за гласуване се намират в митнически склад на
Коментари Харесай

Нови 150 машини за гласуване се появиха в склад на летище София

150 машини за гласоподаване се намират в митнически склад на територията на летище София, научи на следобедното си съвещание през днешния ден Централната изборна комисия (ЦИК). Информацията идва от Софийска градска прокуратура, оповестява в. " Сега ".

Изборните комисари още веднъж се оказаха в цялостно незнание защо става въпрос. От накъсаната им полемика се разбра, че устройствата би трябвало да отидат при фирмата-доставчик „ Сиела Норма ” – също както 228-те машини, поради които ГЕРБ разгласи предходната събота, че се готви машинация на изборите.
 ЦИК желаеха 228-те машини да останат в склада с останалите машини за гласоподаване, твърди шефът на Сиела Норма ЦИК желаеха 228-те машини да останат в склада с останалите машини за гласоподаване, твърди шефът на " Сиела Норма "
Политически скандал или освен това – в какво се трансформира историята с 228 машини за гласоподаване, които не са поръчвани от Централна...

Гневът на ЦИК се насочи към комерсиалното сдружение, което настойчиво отбягва да дава пояснения какви са машините, които разнася из страната. " Мисля, че е извънредно време тези въпроси да бъдат заложени към „ Сиела Норма ”. Защото някак оставам с чувството че всичко е концентрирано единствено върху ЦИК, а явно тя не е вносител, нито възложител на закупуването на машините, които напоследък се оказва, че „ Сиела Норма ” в качеството на не знам каква транспортира и съхранява ", сопнато разяснява шефът на комисията Камелия Нейкова.

Безпомощни да реагират, комисарите взеха решение да напишат в отговор до прокуратурата и ДАНС, че в този момент разбират за съществуването на въпросните 150 устройства и не знаят какво е предназначението им. Също по този начин желаеха машините да не бъдат освобождавани от митническия склад и излъчени на " Сиела Норма ", предвид на неяснотата към тях.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР