15 юли 2019 Българската асоциация на рекламодателите (БАР) активира конкурсите

...
15 юли 2019 Българската асоциация на рекламодателите (БАР) активира конкурсите
Коментари Харесай

BAAwards 2019 удължава срока за студентски проекти

15 юли 2019 Българската асоциация на рекламодателите (БАР) задейства състезанията в границите на 6-тото годишно издание за „ Награди на БАР “ (BAAwards 2019), навлизайки в „ Четвъртото измерение “. Заедно експерти от трите водещи страни в маркетинговия развой: рекламодатели, информационни организации и студенти вземат участие в три обособени състезанието, оценени от три разнообразни съдийски комисии, формирани от авторитетното жури на BAAwards 2019.

От началото на юли студентите по маркетинг, реклама и връзки започнаха да приготвят своите оферти за студентския конкурс на BAAwards 2019. Управителният съвет на БАР откликна на мощния интерес и на желанието за присъединяване на тимовете от българските университети, като взе решение да удължи с една седмица периода за кандидатстване. Рекламно-комуникационните акции би трябвало да са на тематика „ Пускане на пазара на нов брандиран артикул или услуга в съществуваща категория “ в определен от студентите бизнес бранш. Предложенията може да са представяни на университетски или външни конгреси като рекламна академия, олимпиади, семинари по маркетинг и други, само че да са основани през 2019г. Заявките се подават до 28 юли, според оповестения правилник на уеб страницата на състезанието.

Предложенията ще прави оценка съдийския състав на BAAwards 2019, формиран от водещи български експерти в областта на маркетинга и рекламата, представители на огромни рекламодатели-членове на БАР, на информационни агенции-членове на БАКА, на организации за пазарни и потребителски проучвания-членове на БАМОР и университетски преподаватели. Наградите са златна, сребърна и специфична.

Росен Мисов, изпълнителен шеф на БАР, насърчи студентите: “BAAwards2019 Ви чака в „ Четвъртото измерение “, където ще си подадат ръце експертите маркетолози, рекламисти и комуникатори, които да не забравяме, че също са били студенти. Мнозина от тях са стартирали своята кариера точно с конкурсен план. Очакваме Вашите хрумвания! “

Важни дати за BAAwards 2019-студентски конкурс

- Студентски планове се подават сред: 29.6.2019-28.7.2019г.

- Оценяване и установяване на спечелилите: 29.7.2019-01.9.2019г.

- Галасъбитие за връчване на премиите: (общо за трите състезанието в BAAwards 2019: дата сред 22-24.10.2019г., която ще бъде оповестена по-късно

Подробна информация за състезанията в BAAwards 2019, може да намерите на уеб страницата на състезанието.



Медийно партньорство
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР