15 септември е първият учебен ден за хиляди ученици, но

...
15 септември е първият учебен ден за хиляди ученици, но
Коментари Харесай

Отново в клас, но като учител: „На първо място трябва да бъдеш човек“

15 септември е първият образователен ден за хиляди възпитаници, само че и за някои учители. Тяхното неспокойствие е не по-малко от това на малчуганите. bTV се срещна с Анастасия Сарафова, за която учебният звънец ще удари за първи път, само че към този момент в нова роля.

57 000 първокласници ще прекрачат учебния предел през днешния ден

„ Всеки, който ме познава може да каже, че това е специалността за мен. Още от ранни години се занимавах с карате и треньорите ни насърчаваха да оказваме помощ на по-малките и на тези, които са по-нови. Така видях, че ми харесва хората да научават нови неща от мен “, споделя Анастасия Сарафова.

Снимка: bTV

Тя чака 23 възпитаници да прекрачат прага нейната класна стая в 107. ОУ „ Хан Крум “ в София. 

Борис Владимиров се надява да има баланс сред ученето и игрите

„ Тук е мястото, на което могат да се усещат сигурни, уверени в себе си и че могат да бъдат себе си, че ще научат доста нови неща - както познания, по този начин и във вътрешното си аз. На първо място би трябвало да бъдеш човек. Не считам, че знанията са най-важното, несъмнено, че не остават на назад във времето, само че най-важното е да ги науча първо на човешки качества. Те би трябвало да знаят, че би трябвало да се поддържат и схващат “, показва младата учителка.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР