15 септември е еднакво вълнуващ както за известните родители на

...
15 септември е еднакво вълнуващ както за известните родители на
Коментари Харесай

Емануела и Блатечки изпратиха първолаци, внукът на Халваджиян с плитка и още + СНИМКИ

15 септември е еднообразно трогателен както за известните родители на възпитаници, по този начин и за всеки българин, който в миналото е сядал на чина.

Сред най-обичаните актьори, които изпратиха първолаци са актьорите Георги Мамалев и Асен Блатечки. Внукът на комика Екатерина потегли на учебно заведение, а сътрудника му заведе на първи образователен ден сина си от моделката Диляна Попова- Борил в Музикалното учебно заведение.

Актьорът Ивайло Захариев изпрати и дребния си наследник в учебно заведение. Специално от Камбоджа, където снима Сървайвър, се прибра и Ваня Джаферович, с цел да изпрати дъщеря си на учебно заведение. Маги Халваджиян се завърна в учебно заведение поради внука си, който бе сплел в плитка дългата си руса коса.

Синът на Емануела от връзката им с предприемача Димитър Динев – Мити потегли на школо на шест и половина години. Колежката й Кали има второкласник, а  фолк артистът Илиян не скри гордостта си от порасналото си момче и показа фотоси в обществените мрежи.

В Италианския колеж ще учат дъщерите на Борис Солтарийски и сътрудника му Мариан Бачев .  Устата сподели фотоси на двете си дъщери. Фолкпевецът Никсън също има първолак, само че в Англия. Синът на пластичния хирург лекар Енчев - Филип, бе изпратен от Теди Велинова, а синът на ТВ репортерката Деси Цонева е задоволително огромен самичък да се грижи за себе си в учебния двор, писа
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР