15 сайта за продажба на неистински стоки с лого на

...
15 сайта за продажба на неистински стоки с лого на
Коментари Харесай

ГДБОП удари 15 сайта за стоки менте у нас

15 уеб страницата за продажба на неистинен артикули с лого на международни марки са закрити при профилирана интервенция във Варна против противозаконна комерсиална активност в интернет, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Акцията е извършена на 7 февруари от " Киберпрестъпност " на ГДБОП и сътрудниците им от бранша във Варна, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

При осъществени претърсвания и изземвания на 5 адреса в морския град антимафиотите са пресекли противоправната активност на общо 15 интернет уеб страницата, ориентирани към клиенти от България, Гърция и Румъния . Един от уеб страниците имал регистрирани над 43 000 консуматори, натрупал е 15 810 948 визити и е осъществил повече от 25 000 продажби на парфюми. Антимафиотите разкрили в двата склада на причинителите над 9500 мъжки и дамски парфюми на 30 водещи международни търговски марки, над 300 чифта маратонки, чанти, над 600 броя слънчеви очила, аксесоари.

На домашните адреси във Варна на двамата арестувани за 24 часа поданици на Ямбол били открити огромни суми пари, както и самите компютърни конфигурации, от които са качвани обявите за продажба в управляваните от тях уеб сайтове.

Единият мъж е арестуван в офиса на куриерска компания в регионалния град в миг, в който се опитвал да изпрати следващите 117 колета към клиентите си. У него са открити и част от телефоните за поръчка на няколко от 15-те уеб страницата, както и печати на двете търговски сдружения, употребявани за незаконната активност.

Сайтовете с атрактивно ниски и нереални цени всекидневно или крадат средства от финансово платежните принадлежности на онлайн потребителите или дават артикули с ниско качество, предизвестяват от ГДБОП.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР