15 октомври е денят, в който Иван Динев-Устата ще свали

...
15 октомври е денят, в който Иван Динев-Устата ще свали
Коментари Харесай

Иван Динев-Устата сваля родни звезди

15 октомври е денят, в който Иван Динев-Устата ще смъкна българските звезди от небосклона и ще ги приземи с гръм и тропот на сцената на Joy Station. " Не пропускайте екзорсизма на родния шоубизнес със " Звездите откъм гърба " - Stand Up Comedy Special, в който ще се посмеете на воля на непознат тил и ще си поръчате за ваша сметка ", приканват уредниците на събитието. И прибавят: " Очаква ви вечер, в която няма да сте аудитория, а част от театралния екип, с директна видимост откъм гърба към най-пикантните секрети на звездите - зад завесата, под завивките и, надяваме се, над нещата... Вход неразрешен за: Софи Маринова, Евгени Минчев, Азис, 50 Сent и други провинени. "
След изцяло разпродадения и първия по рода си у нас Comedy Roast от октомври 2020 година, Иван Динев-Устата избра да показа за повторно рождения си ден с публиката в Joy Station. Шоуто, чиито специфични посетители ще бъдат Георги Кючуков и Александър Маринков, ще бъде и последното в календара на актьора за тази година. С невероятното си възприятие за комизъм, неотслабващ възторг и ослепителен метод към публиката Устата ще опише същински истории от креативната си кариера, изпълнени с доста занимателни моменти и незабравими прекарвания.
В последните години жанрът Stand Up Comedy набира от ден на ден известност и в България, с изключение на по света. Представленията са търсени от публиката и желани като прелестен метод за разтоварване от напрегнатото ежедневие.
Всеки комедиант има собствен жанр на роман и взаимоотношение с публиката, само че единственият в тази колегия, който споделя от първо лице, е Устата. Неговият театър е построен въз основа на персонални прекарвания, а кариерата и познанствата му в света на шоубизнеса му дават плодороден материал, върху който да развихри вродената си остроумие. Резултатът е забавна комбинация от комизъм и мемоари, които въвличат публиката във въртоп от смях и овации.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР