15 неправителствени организации, сред които и Бъдеще за община Банско,

...
15 неправителствени организации, сред които и Бъдеще за община Банско,
Коментари Харесай

Защитниците на Банко искат среща с Борисов

15 неправителствени организации , измежду които и " Бъдеще за община Банско ", разпространиха отворено писмо до премиера Бойко Борисов. Те желаят персонална среща с него. 

В писмото организациите подлагат на критика властта, че подценява тяхната позиция. 

В текста им се споделя: 

Уважаеми господин Борисов,

Ние сме представители на неправителствени организации , чиито над 6000 симпатизанти на шествие в София поддържаха решението на Министерски съвет от 28.12.2017 година. Като организации на огромни районни и бизнес групи чакаме да бъдем включени в разговора с държавното управление по тематики, които директно засягат нашите райони и бъдещото им икономическо развиване. До този миг обаче, оставаме с усещането, че нашата позиция се подценява, а представители на изпълнителната власт се договарят с други Неправителствени организации, които не са действително загрижени за равновесието сред стопански напредък и природа и които са по-скоро политически субекти. .
Научаваме, че в последните дни е имало дейни, необявени обществено контакти на високопоставени членове на Вашата администрация с неправителствени организации , афиширащи се като зелени. Били са обсъждани хрумвания за налагане на нови, спомагателни рестрикции за развиването на зимния туризъм в България и в частност - на туристическа и ски зона „ Банско “. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР