15 – годишен жител на павелбанското село Търничане е задържан

...
15 – годишен жител на павелбанското село Търничане е задържан
Коментари Харесай

Задържаха 15-годишен за блудство със 7-годишно момиченце

15 – годишен гражданин на павелбанското село Търничане е арестуван след сигнал за посягане за блудничество над 7-годишно момиченце от същото село.

Задържаният Рифат Караали е бил окован в белезници към 21, 00 часа на 25 май, служителите на реда едвам съумели да го овардят от обществения линч, който му готвели околните на жертвата. Часове по-късно с камъни са изпотрошени прозорците на жилището, където се скрили шесте братя и сестри и бременната майка на изверга, описа кметът на селото Ахмед Ходжа, написа "Монитор ".

Рифат, който е осмокласник в Павел баня извардил мъничката Зорничка до момента в който бере череши и откакто я повалил на тревата небрежно раздрал дрешките й в предпочитание да задоволи животинската си пристрастеност. Цялото изподрано и изкаляно, със скъсани дрешки момиченцето съумяло да се отскубне и да изтича до центъра на Търничане, където в този миг бил баща му Янко Станев и дядото Юлиян.

Жертвата е била откарана за обзор в незабавния кабинет в Казанлък, нападателят е арестуван по закона за Министерство на вътрешните работи за 24 часа, формирано е досъдебно произвеждане за блудничество по отношение на малолетна, сбито прецизирах от старозагорската окръжа прокуратура. Напрежението е ескалирало и в неделя, когато близки на момиченцето още веднъж са създали опит да разрушат дома на Рифат, наложило се по неотложност да да отидат два патрулни автомобила от сектора в Павел баня.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР