15 наши застрахователи и 43 застрахователни брокери са стъпили на

...
15 наши застрахователи и 43 застрахователни брокери са стъпили на
Коментари Харесай

620 застрахователи и 2384 застрахователни брокери от ЕС работят у нас

15 наши застрахователи и 43 застрахователни брокери са стъпили на европейските пазари

За месец август 2018 година 4 застрахователни сдружения от държави-членки на Европейски Съюз са нотифицирали Комисията за финансов контрол (КФН) за желанието си да правят застрахователна активност на територията на България, а 2 са прекратили осъществяването на активност. Към 31 август 2018 година застрахователите от държави-членки, нотифицирали КФН, че желаят да правят застрахователна активност у нас, са 620.

През месец август 13 нови застрахователни медиатори от държави-членки са нотифицирали КФН, че желаят да правят активност в България. Към 31 август 2018 година застрахователните медиатори от държави-членки, нотифицирали КФН, че желаят да правят активност по застрахователно ходатайство на територията на Република България, са 2384.

През месец август няма застрахователни сдружения със седалище на територията на България, декларирали желание да правят застрахователна активност на територията на други страни членки на Европейски Съюз. Към 31 август 2018 година общият брой на застрахователните сдружения със седалище на територията на България, нотифицирали КФН, че желаят да правят застрахователна активност на територията на други страни членки на Европейски Съюз, е 15.

През месец август 1 осигурителен медиатор със седалище на територията на Република България е декларирал желание да прави активност на територията на други страни членки на Европейски Съюз. Към 31 август 2018 година общият брой на настоящите застрахователни медиатори със седалище на територията на Република България, нотифицирали КФН, че желаят да правят активност по застрахователно ходатайство на територията на страни членки на Европейски Съюз, е 43.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР