15 май 2019-а е датата, която ще запомним с окончателното

...
15 май 2019-а е датата, която ще запомним с окончателното
Коментари Харесай

От днес влизат в сила по-ниските цени за международните разговори с други страни от ЕС

15 май 2019-а е датата, която ще запомним с окончателното поевтиняване на интернационалните диалози на територията на Европейски Съюз
След като непостижимите за доста хора роуминг цени отпаднаха още преди две години, през днешния ден пристигна ред на това интернационалните диалози също да станат съвсем алегорични.

Независимо на кой се обаждате към този момент, стига да е с номер на страна членка на Европейски Съюз, оптималната цента, която ще заплащате като консуматор е 44,5 ст/мин и 14 ст/SMS. Тези цени важат, без значение дали избирате номер от закрепена или мобилна мрежа, а фирмите са длъжни да ги преведат в действие още от през днешния ден. Имайте поради обаче, че не са наранени бизнес клиентите, които не престават да приказват на 2- до 3 пъти по-високи цени.



Доставчиците на услугите, които ще трансформират прилаганите от тях цени за частни клиенти, следва да осведомят своите клиенти за това събитие, като разгласяват информация на страниците си в интернет и в магазините от комерсиалната мрежа, както и по различен подобаващ метод. Приложимите цени следва да се показват в сключваните самостоятелни контракти с консуматори.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР