15-кратната носителка на наградите GRAMMY®, Алиша Кийс, ще води церемонията

...
15-кратната носителка на наградите GRAMMY®, Алиша Кийс, ще води церемонията
Коментари Харесай

Алиша Кийс ще води церемонията на 61-те годишни музикални награди GRAMMY

15-кратната носителка на премиите GRAMMY®, Алиша Кийс, ще води церемонията на 61-те годишни музикални награди GRAMMY, оповестиха публично от Звукозаписната Академия (The Recording Academy™) и телевизия CBS.

За първи път световноизвестната певица и композитор ще е водещ на премиите, а церемонията ще се състои в „ Стейпълс Сентър “ в Лос Анжелис на 10-ти февруари, 2019г.

" Знам какво е възприятието на тази сцена и ще дам цялото належащо въодушевление и сила. Изключително съм разчувствана, че ще повеждам церемонията в най-значимата за музиката вечер, в която означаваме творчеството, силата и магията. Особено съм горда с номинациите на всички невероятни дами в промишлеността тази година. “ – споделя Алиша Кийс.

Алиша Кийс е певица, композитор, музикант, продуцент, актриса и активистка; тя е отличена от New York Times за най-продаван създател, кино и ефирен продуцент, както и продуцент на няколко мюзикъла на Бродуей. От премиерата на монументалния й дебютен план през 2001 година, „ Songs In A Minor “, Алиша Кийс е продала досега над 30 милиона копия албуми по целия свят и построи изключителна кариера от шлагери, достижения и оценки. /radio1.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР