15-и май е денят, в който за пръв път в

...
15-и май е денят, в който за пръв път в
Коментари Харесай

3 страхотни бонуса в Националната лотария за финала за Купата между Ботев и Локомотив

15-и май е денят, в който за пръв път в историята ще забележим пловдивски край в шампионата за Купата на България . Ботев и Локомотив се изправят в борба за Пловдив и златните медали, като ще го сторят в сърцето на столицата - стадион " Васил Левски ". И във връзка невероятния край, който ни чака, от Националната лотария оферират страхотни бонуси за срещата сред " канари " и " смърфове ". Вижте футболни прогнози за финала Ботев - Локомотив !
Най-интересният
бонус на 7777.bg наподобява спомагателна облага от 20% на залог, изработен онлайн по време на дуела. Какво значи това? След като към този момент срещата е почнала, избирате селекция на коефициент 1.30 или повече като поставяте мечтаната от вас сума. Ако залогът Ви е печеливш, ще получите 20% в допълнение към чистата облага от Вашия залог. Повече детайлности може да видите тук !

Вторият
бонус за финала е обвързван с тима, който ще завоюва Купата. Ако извършите залог на пазар " Да завоюва Купата " на стойност сред 10.00 лева и 19.99 лева, ще получите 5 лв. бонус спорт. Ако залогът ви е 20.00 лв. или повече, ще получите 10 лв. бонус спорт.
Третият е обвързван с една от известните игри на Националната
лотария - Детелинки на шанса. Направете индивидуален залог с най-малко 1 лев за " Голмайстор " във финала за Купата на България и Националната лотария ще ви подари БОНУС ИГРИ ЗА " ДЕТЕЛИНКИ НА КЪСМЕТА " .
За всеки 1 лев от цената на залога ще получите по 1
бонус игра. Максимален брой бонус игри - 20.
Не забравяйте, игрите на Националната
лотария са единствено за консуматори, навършили 18 години, и са неразрешени за лица под тази възраст!
Ако имате проблем с
хазарта, насочете се към този материал, с цел да разберете по какъв начин да се справите с него!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР