15-годишно момче от Правец е прието в Пирогов тази нощ

...
15-годишно момче от Правец е прието в Пирогов тази нощ
Коментари Харесай

15-годишно момче в безсъзнание след алкохол и райски газ в дискотека

15-годишно момче от Правец е признато в „ Пирогов ” тази нощ след приложимост на алкохол . Тийнейджърът е от Правец и е бил с другари в локалната дискотека.

Момчето е намерено край дискотеката от патрулиращи служители на реда , които го откарали във Филиала за незабавна помощ, който се намирал в непосредствена непосредственост. След обзор, от там младежът е превозен в токсикологията на столичната болница, оповестяват от полицията. 

Пред тях той е споделил, че е пил алкохол от чашата на чужд в дискотеката, за което съжалява . От извършените първични беседи със очевидци не са открити данни за приложимост на други субстанции, с изключение на алкохол.

15-годишното момче е било признато в „ Пирогов ” в безсъзнание след приложимост на алкохол в композиция с божествен газ , прецизираха от.

Междувременно майката на момчето разгласява коментар във Facebook рано сутринта. В него тя удостоверява, че момчето е в безсъзнание в болничното заведение . " Нормално, положително момче, състезател, който не пуши, в никакъв случай не е употребявал алкохол, божествен газ и така нататък се пробва да пребори отровата в кръвта си ", написа дамата и дефинира обявата си като " роман за всеобщото безволие, за страха в дребния град и за мълчанието на агнетата ". 

В поста си тя упреква институциите в безучастие и твърди, че дискотеката е собственост на кмета на града Румен Гунински. 

Сред обвиняванията са това, че в заведението е позволено малолетно дете с подправена декларация от родител и му е сервиран алкохол. " Защо в дискотеката се продават балони с божествен газ на малолетни лица? ", пита още майката. 

 
Младежът към този момент е изписан от болничното заведение в положително общо положение, оповестиха от полицията.

Служители на РУ-Правец правят дейни дейности за изясняването на всички обстоятелства и условия по случая, в това число обзор на записи от камерите за видеонаблюдение, определяне на всички от обкръжението на младежа, снемане на сведения от тях и родителите му.

Паралелно с това ще бъде осъществена обстойна инспекция на нощното заведение – документи, пропускателен режим във връзка с малолетни и малолетни и предлагането им за консумация на алкохол и други нездравословни за здравето вещества, твърдят още от Министерство на вътрешните работи. Всички събрани материали ще бъдат докладвани по подготвеност в Районна прокуратура-Ботевград.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР