15-годишно момче и жена са пострадали тежко при преобръщане на

...
15-годишно момче и жена са пострадали тежко при преобръщане на
Коментари Харесай

15-годишно момче и жена са пострадали тежко при преобръщане на джип край Вълчи камък

15-годишно момче и жена са потърпевши тежко при катурване на джип при офроуд преход от девинското село Гьоврен до местността Вълчи камък. Джипът се преобърнал на път за едноименна панорамна площадка над скалите. "Инцидентът е станал на черен горски път, джипът се е преобърнал под пътя, четирима, които са били в него, са потърпевши. Семейство от София е със междинни телесни повреди. Жената е със строшен таз, превозени са за столицата. С заплаха за живота е 15-годишното момче от селото, другар на водача, което се е возило в джипа ", сподели старши комисар Николай Димов, шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи - Смолян.
Джипът управлявал 19-годишният Мустафа Устов от селото, а до него бил 15-годишният му другар Джамер Юреклиев.
"Мустафа има шофьорска брошура и помоли да вземе моя персонален джип. Този джип няма нищо общо с сдружението. И различен път съм му давал джипа, в този момент го изиска, с цел да се разходят без да прецизира къде, разбрах, че ще си вършат пикник. Нямам визия, по кое време в джипа се е качило 15-годишното момче ", съобщи притежателят на джипа Велизар Шанов, общински консултант в Девин.
Джамер е в доста тежко положение. За живота му се борят медиците в смолянската болница. Момчето е със спукани ребра и прешлени, отхвърлен му е далака.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР