15-годишно момче и жена са пострадали тежко при преобръщане на

...
15-годишно момче и жена са пострадали тежко при преобръщане на
Коментари Харесай

Офроуд джип се обърна по таван! Тежко пострадаха дете и жена

15-годишно момче и жена са потърпевши тежко при катурване на джип, с който се правят офроуд преходи от девинското село Гьоврен до местността Вълчи камък, където има атрактивна панорамна площадка над скалите. Инцидентът е станал в събота. " Джипът се е преобърнал под черен горски път. Четирима, които са били в него, са потърпевши. Семейство от София е със междинни телесни повреди. Жената е със строшен таз, превозени са за столицата. С заплаха за живота е 15-годишното момче от селото, другар на водача, което се е возило в джипа ", сподели старши комисар Николай Димов, шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи - Смолян.

Джипа управлявал 19-годишният Мустафа Устов от селото, а до него бил 15-годишният му другар Джамер Юреклиев, когато возилото се прекатурва под пътя.

Според локален уебсайт джипът е на Туристическо сдружение " Зелена котловина ", ръководено от общинския консултант в Девин Велизар Шанов. " Мустафа има шофьорска брошура и помоли да вземе моя персонален джип. Този джип няма нищо общо с сдружението. И различен път съм му давал джипа, в този момент го изиска, с цел да се разходят без да прецизира къде. Разбрах, че ще си вършат пикник. Нямам визия, по кое време в джипа се е качило 15-годишното момче ", съобщи Шанов.

Джамер е в доста тежко положение. За живота му се борят медиците в смолянската болница. Момчето е със спукани ребра и прешлени, отхвърлен му е далака, заяви Димов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР